Juridisk policy

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om personvernreglene våre, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på tecnicalingual.com/privacy-policy.

På tecnicalingual.com anser vi personvernet til våre besøkende som ekstremt viktig. Dette personverndokumentet beskriver i detalj hvilke typer personlig informasjon som samles inn og registreres av tecnicalingual.com og hvordan vi bruker den.

Loggfiler

Som mange andre nettsteder, bruker tecnicalingual.com loggfiler. Disse filene logger bare besøkende på nettstedet – vanligvis en standard prosedyre for vertsfirmaer og en del av hostingtjenestens analyse. Informasjonen i loggfilene inkluderer IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internet Service Provider (ISP), dato / tidsstempel, henvisnings- / utgangssider, og muligens antall klikk. Denne informasjonen brukes til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukerens bevegelse rundt nettstedet og samle demografisk informasjon. IP-adresser og annen slik informasjon er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar.

Cookies og Web Beacons

tecnicalingual.com bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon om besøkendes preferanser, for å registrere brukerspesifikk informasjon på hvilke sider den besøkende besøker eller besøker, og for å tilpasse eller tilpasse innholdet på websiden vår basert på besøkendes nettlesertype eller annen informasjon som den besøkende sender via nettleseren sin.

DoubleClick DART-informasjonskapsel

? Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på tecnicalingual.com.
? Googles bruk av DART-informasjonskapselen gjør det mulig å vise annonser til nettstedets besøkende basert på deres besøk på tecnicalingual.com og andre nettsteder.
? Brukere kan velge bort bruk av DART-informasjonskapselen ved å gå til Googles personvernregler for annonser og innholdsnettverk på følgende URL – http://www.google.com/privacy_ads.html

Våre annonseringspartnere

Noen av våre annonseringspartnere kan bruke informasjonskapsler og webfyr på vårt nettsted. Våre annonsepartnere inkluderer …….

Google
Kontera
TradeDoubler
Du kan konsultere denne oppføringen for å finne personvernreglene for hver av annonseringspartnerne til tecnicalingual.com.

Disse tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologi i sine respektive annonser og lenker som vises på tecnicalingual.com og som sendes direkte til nettleseren din. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Andre teknologier (som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons) kan også brukes av nettstedets tredjepartsannonsenettverk for å måle effektiviteten til deres reklamekampanjer og / eller til å tilpasse annonseringsinnholdet du ser på nettstedet.

tecnicalingual.com har ingen tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredjeparts personvernregler

Du bør konsultere de respektive personvernpolicyene til disse tredjepartsannonsetjenerne for mer detaljert informasjon om deres praksis, samt for instruksjoner om hvordan du velger bort visse fremgangsmåter. personvernpolitikken til tecnicalingual.com gjelder ikke for, og vi kan ikke kontrollere aktivitetene til slike andre annonsører eller nettsteder.

Hvis du ønsker å deaktivere informasjonskapsler, kan du gjøre det gjennom dine individuelle nettleseralternativer. Mer detaljert informasjon om informasjonskapseladministrasjon med spesifikke nettlesere finner du på nettlesernes respektive nettsteder.

Barnas informasjon

Vi mener det er viktig å gi ekstra beskyttelse for barn online. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å tilbringe tid på nettet med barna sine for å observere, delta i og / eller overvåke og veilede deres online aktivitet. tecnicalingual.com samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis en forelder eller foresatte mener at tecnicalingual.com har i sin database den personlig identifiserbare informasjonen til et barn under 13 år, vennligst kontakt oss umiddelbart (ved å bruke kontakten i første avsnitt), og vi vil gjøre vårt ytterste for å umiddelbart fjerne slik informasjon fra våre poster.

Kun personvernregler på nettet

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt og angående informasjon som deles og / eller samles der. Denne policyen gjelder ikke informasjon som samles frakoblet eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår personvernpolicy og godtar vilkårene.

Oppdater

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert søndag 15. november 2015.
Skulle vi oppdatere, endre eller gjøre noen endringer i personvernreglene våre, vil disse endringene bli lagt ut her.